El-Şeyta’at KATLİAMINI LANETLİYORUZ.

bn

Beyt-Nahreyn Arap-Arami Birligi
Cemeʿet ël ʿArap u l-Ârâm fî beyt ël Nehreyn
Union Arabe et Araméen
Mail- araskem@gmail.com web-site : www.beyt-nahreyn.com

EMPERYALİSTLERİN VE İŞBİRLİKÇİLERİNİN KATLİAMCILARINA LANET OLSUN. El-Şeytaat KATLİAMINI LANETLİYORUZ.

Héwêr mişxator Allâ héwêr, Hawar jî bo Xudé hawar, Au secour au nom de Dieu au secour , help In the name of God help, imdat tanrı Aşkına imdat… Beyt-Nahreyn Arap-Arami Birliği olarak, hangi dili konuşuyorsanız,  hangi kutsalınız varsa onun adına, insanım diyorsanız halklarımızın kanı üzerinde petrol hesabı yapan emperyalistlerin bu katliamlarının durdurulması için duyarlılık göstermeniz çağrısında bulunuyoruz.

Bu katliamlar bu coğrafyanın (Beyt-Nahreyn) asal unsurları olan Arap-Kürt, Türkmen-Süryani-Ermeni-Alevi-Hristiyan-Ezîdi ve diğerlerini hedef alan bir etnik temizliğe dönüşmüştür.

Her gün emperyalistlerin beslemesi katillerden oluşan İŞİD’in yeni bir katliamını duyuyoruz. İŞİD örgütü bu katliamların başrolünü üstlenmiş kendisi gibi düşünmeyen daha doğrusu kan emici efendileri adına üstlendiği role uygun davranmayan tüm etnisiteleri (Arap, Kürt, Süryani, Ermeni, Türkmen vd.) ve din mensuplarını (Müslüman, Hristiyan, Alevi, Şii, Ezîdi vb.) etnisitesine ve dinine bakmadan düşman olarak algılamış durumdadır.

İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Irak-Şam İslam Devleti’nin (IŞİD) geçtiğimiz iki haftada Suriye’nin doğusundaki El-Şeytaat adlı Sünni Arap aşiretinden 700 kişiyi katlettiğini açıkladı. El-Şeytaat aşireti uzun süredir bu katliamcılara karşı mücadele etmekteydi.

Emperyalistlerin hiçbir somut karşılığı olmayan göz boyamadan ibaret Hollywoodvari operasyonları bu suçun failleri olduğu gerçeğini örtmekten çok uzaktır. Bu katliam senaryolarının sahipleri onlardır.

Eski ABD ajanı Snowden’a göre ABD, İngiltere ve İsrail istihbaratları dünyadaki bütün terörü “eşek arısı yuvası” adlı bir strateji ile bir araya getirmeye çalışıyor.

Daha önce de IŞİD Lideri Ebubekir El Bağdadi’nin bir yıl boyunca MOSSAD tarafından yoğun bir askeri eğitim, dini kurslar ve konuşma becerisi kursları aldığı iddia edilmişti. Ayrıca Bağdadi’nin Washington’daki bir görüşmede eski senatör John MC Cain ile aynı fotoğraf karesinde yer aldığı ileri sürülmüştü.

Bu katliamların sorumluları ve işbirlikçileri unutmamalıdır ki bir gün mutlaka işledikleri bu insanlık suçlarının hesabını vereceklerdir ve o gün gelene kadar hangi bahanenin arkasına sığınırlarsa sığınsınlar LANETLE ANILACAKLARDIR.

Beyt-Nahreyn Arap-Arami Birligi

Cemeʿet ël ʿArap u l-Ârâm fî beyt ël Nehreyn

Union Arabe et Araméen