HAVADAN YARDIM ŞOVLARINIZ UTANÇ VERİCİ – SOYKIRIMI DURDURUN – Mim Yavuz Binbay

Beş aydan fazladır tüm dünyanın gözleri önünde pervasızca hayâsızca tüm insani değerleri, hukuk sistemlerini, kuralları yok sayan, kendilerini süper güç ve demokrasi, insan hakları havarileri ve kural koyucularının himayesinde bir soykırım uygulanıyor.

Küresel Emperyalist güçler buna benzer katliamlar ve soykırımları her dönemde ahlaksızca, aymazca beş kıtada dünyanın her köşesinde pervasızca uyguladı. 21.ci yüzyılda da naklen canlı yayın yaparak Gazzede küvezdeki 3 günlük bebekten, 3-5 yaşındaki çocuğa, 70-80 yaşındaki tümü savunmasız insanlara soykırım uygulanıyor.

Bunu yaparken de dalga geçercesine, tüm dünyayı aptal yerine koyarak, bir yandan soykırımcı Israil’e soykırıma devam etmesi için 2.ci dünya savaşında kullanılan nükleer bombaların iki katı tutarında bomba, füze top mermisi vs. verirken, diğer yandan soykırım mağdurlarına havadan şov yaparak birkaç porsiyon yiyecek atarak yardım yaptığını iddia etmek AHLAKSIZLIKTIR, İKİYÜZLÜKTÜR, SAHTEKÂRLIKTIR, SUÇ ORTAKLIḠIDIR!

Bu oyunu Irakta ve Suriye’de DEASH’a karşı mücadele adı altında sergilenen tüm dünya DEASH’a karşı rezaletinde de görmüştük. Bir terör örgütüne karşı AB, ABD ve tüm birleşenleri aylaca sergilenen rezaletlerle baş edilemeyen ve durdurulamayan bir gücü bir baktık ki devlet altı bir örgütün birkaç ayda kontrol altına aldığı ilan edildi!!!!

Nasıl mı? İşte onu sormayın çünkü makul bir cevabı yok!

Şimdi de dünyanın süper gücü ABD, AB ve tüm yandaşları Yahudi dininin DEASH’i Israil yönetimine ateş kes bir yana söz geçirmek bir yana karadan GAZZE’ye yardım yollayamıyor ve havadan şov yapmak zorunda kalıyorlar. Tabi bu ahlaksızlığı tüm dünya hep birlikte yutarsak.

Bu güçler Suriye’ye, Libya’ya durup dururken neden saldırmıştı? Demokrasi için, sivil göstericileri korumak için değil mi? Peki Israil de bu kural neden işletilmiyor? Sakın kimse Siyonistlerin tehdit algısının argümanı “Hamas Israil’e saldırdı” ahlaksızlığını öne sürmezsin. 70 yıldır Filistin’de yaşanan katliamların devamlılığını görmezden gelerek böyle bir argümanı soykırıma bahane olarak öne sürmek AHLAKSIZLIKTIR.

Çoğunun helikopterden Israil hava kuvvetleri pilotunun beyanıyla kendilerine verilen emir doğrultusunda ateş açmaya zorlanarak öldürüldüğü ortadayken tersini ileri sürmek AKLAKSIZLIKTAN öte bir durumdur MANKURT’luktur.

Kaldı ki, bir silahlı saldırıya karşılık 40 binin üzerinde savunmasız insanı katletmek, bir bölgeyi haritadan silecek şekilde yıkmak, 2 – 3 milyon insanı yerinden yurdunda etmek ve başka ülkelere sürmeyi hedeflemek dünyanın neresinde, tarihin hangi döneminde görülmüştür. Hangi uluslararası yasaya hangi insani kurala sığar?

Peki karadan yardım götüremeyen ABD ve AB tamda böylesi bir ortamda tartışmalı ve bu savaşın nedenlerinden biri olan savaşın can alıcı noktasına savaş gemileriyle nasıl liman kurabiliyor????

Bu AHLAKSIZLIGI anlatmak ayrı bir yazı ve inceleme konusu. Bu girişim alçakça bir işgal ve ilhak girişimidir.  

Geçmiş katliamların uygulayıcılarından, eski özel kuvvetler mensubu Netanyahu her konuşmasında Israil’in güvenliğinden bahsediyor. 70 yıldır kendisinin de katıldığı yapılan onlarca katliam Israil’i daha güvenli hale mi getirdi ve bu gün yapılan soykırım Israil’i daha güvenli hale mi getirecek?

Soykırımcı Netanyahu’ya kısaca şunları hatırlatmak istiyorum, “ Bugün uyguladığın soykırıma karşı savaşan HAMAS’lı gençler tecrit kamplarında doğdular. Yirmi yıl boyunca toplama kampında anneleri, babaları, kardeşleri, akrabaları, arkadaşları gözlerinin önünde zulmedilirken, işkence görürken, öldürülürken bu vahşete tanık olarak yaşadılar. Geçmişleri ve gelecekleri yoktu, işleri yoktu. İnsani yardım kuruluşlarına göre bunların yarısı ciddi gıda güvensizliğinden muzdaripti.”

Netanyahu “Çimleri biçmenin ne anlama geldiğini biliyorsun değil mi? Gazze’de senin de özel kuvvetler mensubu olarak katıldığın büyük katliamlar anlamına geliyor. Geçmişte sen ve senin gibiler tarafından 2008-2009’da, 2012’de, 2014’te yetişen gençleri biçme anlamında kullanılan Çimleri biçme tabiri adı altında Gazze halkına yönelik büyük katliamlar yaşatıldı.” 

Bu uygulamalar sonucunda Israil’in daha güvenli hale geleceğini söyleyebilecek vicdan sahibi bir insan var mı? Yahudilerin DEAS’ı İsrail yönetimi Israil devletinin güvenliği bir yana ne yazık ki dünyadaki tüm Yahudileri her anlamda olumsuz etkilemiştir. Bunun müsebbibi Netanyahu ve bugünkü yönetimin yansıra bu soykırımı destekleyen başta ABD ve İspanya hariç AB ve işbirlikçileridir.

Tarih Netanyahu yönetimi, ABD, AB (İspanya hariç) ve işbirlikçilerini Hitler ve tarihteki diğer soykırımcılar gibi soykırımcı olarak anacaktır.

Güney Afrika insanlığın vicdanının sesi olan davranışıyla insani değerlere sahip olan her bireyin saygısını kazanmıştır.  UTANÇ VERİCİ HAVADAN YARDIM ŞOVLARINIZ YERİNE SOYKIRIMI DURDURACAK ATEŞKES için iradenizi ortaya koyunuz. Bunun dışındaki her uygulamanız sadece suça iştirakinizin kanıtı olacak